Binnenkijken

Neem letterlijk een kijkje binnen bij één van onze praktijken!

Bekijk één of meer van onze Virtual Reality filmpjes en ervaar zelf hoe het er bij onze praktijken aan toe gaat. Onze collega’s van tandartsenpraktijk Veenendaal de Reede leiden je graag rond in hun praktijk en vertellen je meer over werken bij Dental Clinics.

Tip! De video’s op deze pagina zijn in 360 graden te bekijken.

De tandarts

Tandarts-directeur Helmy leidt je rond in de moderne praktijk, waarbij ze je kennis laat maken met tandarts Freek. Anderhalf jaar geleden begon hij als co-assistent bij de praktijk en inmiddels draait hij twee vaste dagen per week mee. Freek neemt je mee in zijn verhaal als tandarts.

De mondhygiënist

Als mondhygiënist bij Dental Clinics werkt Meryame alleen, maar is ze wel onderdeel van het paroteam. Benieuwd wat dit precies inhoudt? Meryame vertelt je alles over de voordelen van dit teamconcept en de kwaliteitsrichtlijnen waar zij dagelijks mee werken.

De assistent

Altijd al willen weten hoe het is om als tandartsassistent bij Dental Clinics te werken? Diana laat zien hoe divers haar werkzaamheden zijn en hoe leuk het is om te werken in een team. Ook vertelt ze uitgebreid over de doorgroeimogelijkheden die je als tandartsassistent binnen Dental Clinics hebt.

 

Op zoek naar een leuke baan?

Natuurlijk kun je altijd even een blik werpen op onze openstaande vacatures of er een leuke functie voor je tussen zit. En wie weet, word jij straks onze nieuwe collega. Lachen toch?