Waarnemend mondhygiënist – Voorthuizen

Introductie

Werk jij graag met een klein en jong team aan de beste tandheelkundige zorg? En vind jij persoonlijke aandacht en goede communicatie belangrijk? Dan ben jij de waarnemende mondhygiënist voor 2 á 3 dagen in de week die wij zoeken!

Organisatie

Wij zijn een jonge en vooruitstrevende organisatie van samenwerkende tandartsengroepspraktijken in heel Nederland. We lopen voorop op het gebied van tandheelkundige zorg en kwaliteit. Om dit te bereiken delen we kennis en kunde in een plezierige, veilige en inspirerende werkomgeving en werken we met alle tandheelkundige specialismen samen aan een schone en gezonde mond. Met als gewenst eindresultaat een onbezorgde en stralende lach voor onze patiënten.Functie

Als waarnemend mondhygiënist ben jij de drijvende kracht achter de parodontale zorg. De tandarts is de hoofdbehandelaar met wie je verantwoordelijk bent voor de mondgezondheid van de patiënten. Dankzij nauwe samenwerking binnen het team kunnen we betere zorg aan de patiënten geven en elkaar stimuleren om te blijven groeien in het vak. Zo leggen we samen de lat steeds hoger. Het Service Center ondersteunt de praktijk op het gebied van onder andere administratie en kwaliteit. Hierdoor kun jij je volledig richten op de zorg aan de patiënt.

Functie-eisen

Je hebt een passie voor paro en voelt je aangesproken door ons teamconcept. Je werkt graag samen met het team aan de beste kwaliteit tandheelkundige zorg, maar kunt ook goed zelfstandig werken. Je bent beschikbaar van eind januari 2023 tot midden mei 2023 op de maandag, dinsdag en/of woensdag.

Sollicitatie

Enthousiast? Stuur dan jouw CV en motivatie naar werken@dentalclinics.nl o.v.v. ‘vacature waarnemend mondhygiënist’. Of solliciteer direct via de onderstaande button. Wil je meer weten? Neem dan contact op met onze recruiter Sara Plasman (06 – 11 33 97 05).