Werken bij Dental Clinics als tandartsassistent

Bij Dental Clinics gaan we samen voor de beste mondzorg voor onze patiënten. Het is voor ons belangrijk dat iedere patiënt zich goed voelt en met een onbezorgde en stralende lach onze praktijken verlaat.

Onze tandartsassistenten zijn daarbij onmisbaar. Daarom zijn wij op zoek naar startende en ervaren tandartsassistenten. Ook als student kun je bij ons aan de slag.

Werken als ervaren tandartsassistent

Als tandartsassistent ben je de rechterhand van de tandarts en het aanspreekpunt voor onze patiënten. Je weet precies hoe je mensen een warm welkom en veilig gevoel geeft, zowel voor als tijdens de behandeling. Dankzij jouw ervaring en kennis zorg je er samen met de tandarts voor dat alle behandelingen zo spoedig mogelijk verlopen.

Voor onze ervaren assistenten bestaan er verschillende mogelijkheden om door te leren en bijvoorbeeld de opleiding tot (paro) preventie-assistent te volgen. Ook kun je de rol van mentor op je nemen en studenten en startende tandartsassistenten opleiden en begeleiden. Zo kun jij blijven doorgroeien en ontwikkelen.

Lees hieronder de verhalen van onze ervaren tandartsassistenten

 

 

“Ik vind het belangrijk dat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Daarom vind ik het leuk om mijn kennis en ervaring te gebruiken om nieuwe tandartsassistenten op te leiden.”

Lees het hele verhaal van Monica

 

 

“Dental Clinics gaf mij de mogelijkheid de cursus voor preventie-assistent te gaan volgen. Deze kans heb ik met beide handen aangegrepen.”

Lees het hele verhaal van Jessie

 

Werken als startende tandartsassistent of student

Bij Dental Clinics vinden we het belangrijk dat je de ruimte krijgt om te groeien en te leren als tandartsassistent. Daarom zorgen we ervoor dat jij goed ondersteund wordt. Je kan altijd bij je collega’s terecht voor vragen en feedback, bijvoorbeeld over een ingewikkelde behandeling. Tegelijkertijd krijg je van ons al snel de kans en het vertrouwen om zelfstandig te assisteren bij behandelingen en controles.

Als je een opleiding Tandartsassistent volgt ben je ook van harte welkom bij Dental Clinics. Veel van onze praktijken hebben plek om studenten tijdens hun opleiding te begeleiden. Zo kun je alvast ervaring opdoen in de praktijk.

Lees hieronder de verhalen van onze startende tandartsassistenten en studenten

 

 

Het leukste is het contact met de patiënten en dat je hen echt kan helpen. Als iemand met pijn binnenkomt en het na een aantal behandelingen verholpen is, dan geeft dat een goed gevoel.”

Lees het hele verhaal van Rozan

 

 

“De sfeer binnen de praktijk is fantastisch! Ik vind mijn collega’s ontzettend leuk en behulpzaam. Er wordt veel gelachen met elkaar, er heerst een vrije sfeer en we organiseren leuke uitjes met de praktijk.”

Lees het hele verhaal van Marjolein

Laatste tandartsassistent vacatures


Bekijk alle tandartsassistent vacatures →

 

Een kijkje binnen bij Dental Clinics