Assistenten vacatures

Assistent in de gang van een praktijk.In onze praktijken werken tandartsen met verschillende specialismen of aandachtsgebieden samen met andere mondzorgprofessionals, zoals mondhygiënisten en (paro) preventie-assistenten, aan de zorg voor de patiënt. Hierbij worden ze ondersteund door tandartsassistenten, sterilisatie-assistenten, receptiemedewerkers en officemanagers. Door het werken in dit teamconcept kunnen wij patiënten zo veel mogelijk binnen de voor hen vertrouwde omgeving behandelen.

Herken jij jezelf en wil jij aan de slag in dit teamconcept? Welke rol als assistent je ook vervult, wij hebben een leuke functie voor jou. Neem een kijkje bij onze vacatures, of stuur een open sollicitatie.

Bij Dental Clinics werken verschillende assistenten:

  • (Paro) preventie-assistent – Als paro preventie-assistent of preventie-assistent ben je de tandartsassistent met extra kennis op het gebied van preventie en gebitsreiniging. In opdracht van de tandarts verwijder je tandsteen, geef je instructies over mondhygiëne en maak je röntgenopnamen.
  • Tandartsassistent – Als tandartsassistent ben je de rechterhand van de tandarts en het aanspreekpunt voor de patiënten. Dankzij jou kan de tandarts de behandelingen zo goed mogelijk uitvoeren. Ook maak je röntgenopnamen in opdracht van de tandarts.
  • Sterilisatie-assistent – Als sterilisatie-assistent faciliteer je de behandelkamers door vuil instrumentarium op te halen en deskundig te desinfecteren of te steriliseren. Ook voorzie je de behandelkamers van schoon instrumentarium en de dagelijkse voorraad materialen.
  • Implantologie-assistent – Als rechterhand van de implantoloog assisteer jij tijdens de behandeling.

Laatste tandartsassistent vacatures


Bekijk alle tandartsassistent vacatures →

Focus op kwaliteit

Ons kwaliteitsteam werkt structureel aan jouw ondersteuning in de kwaliteit van de zorg die jij levert. En dat merk je op de werkvloer! De hygiëne en de veiligheid in de praktijk zijn uitstekend geregeld.
En last but not least… het vakgebied is volop in ontwikkeling. Dankzij geaccrediteerde bij- en nascholing voor al onze medewerkers zorgen we er voor dat we altijd blijven groeien in ons werk.
Door deze continue focus op kwaliteit en optimale ondersteuning kunnen we onze patiënten de beste tandheelkundige zorg bieden.

 


Lees ook de verhalen van onze collega’s:

Assistenten bij Dental Clinics: assistent WendyParo preventie- en tandartsassistent Wendy

“De afwisseling tussen de twee functies en het omgaan met de patiënten vind ik heel leuk. Soms ben je voor een patiënt ook meer dan alleen een behandelaar.”

Lees het hele verhaal van Wendy

Assistenten bij Dental Clinics: preventie- en tandartsassistent Jessie | Tandartsassistent vacaturePreventie- en tandartsassistent Jessie

“Ik werk hier met vijf verschillende tandartsen en dat vind ik erg prettig. Na een tijdje weet je wat iedereen nodig heeft en heb je aan een half woord al genoeg om efficiënt samen te werken.”

Lees het hele verhaal van Jessie

Nieuwsgierig naar nog meer verhalen van collega’s? Je vindt ze hier! 


Op zoek naar de perfecte assistenten vacature?

Wij maken graag kennis met jou om de mogelijkheden te bespreken. Bekijk onze openstaande vacatures.