Tandartsassistent worden? Wij leiden je graag op!

Opleiding tot tandartsassistente Geen tandheelkundige opleiding of ervaring? Maar lijkt het je leuk om te werken in een tandartspraktijk? Dental Clinics biedt jou de kans om via een opleidingstraject aan de slag te gaan als tandartsassistent in één van onze praktijken.

 

Vanaf dag 1 een mooie combinatie van werken en leren

Het is geen probleem dat je nog geen ervaring of diploma hebt. Wij leiden je graag op en plaatsen je binnen een van onze Dental Clinics praktijken. Daarnaast volg je een opleiding bij een geaccrediteerde opleider. Deze opleiding wordt volledig door ons vergoed en afgesloten met een diploma. Door daarnaast mee te draaien in de praktijk, kun je de theorie gelijk in de praktijk brengen en stomen we je klaar tot tandartsassistent.

 

Opleidingsplekken tandartsassistent

Tandartsassistent (werken en leren) – Noord-Holland

Als tandartsassistent ben je de rechterhand van de tandarts en het aanspreekpunt voor patiënten. Een leuk en afwisselend beroep. Geen tandheelkundige opleiding of ervaring en lijkt het je leuk om te werken als tandartsassistent? Dental Clinics biedt jou de kans om via een volledig door ons betaald opleidingstraject aan de slag te gaan als tandartsassistent in één van onze praktijken in regio Noord-Holland.

Lees hier meer over deze opleidingsplek en solliciteer.

Tandartsassistent (werken en leren) – Open sollicitatie

Woon je niet in Noord-Holland, maar ben je wel geïnteresseerd in een opleiding tot tandartsassistent?

Lees hier meer over de opleiding en stuur jouw open sollicitatie in.