Mondhygiënist vacatures

Mondhygiënist vacaturesWij geloven in de kracht van ons teamconcept, waardoor iedere tandheelkundige professional zich kan richten op zijn eigen expertise. Voor onze mondhygiënisten betekent dit dat zij zich primair kunnen focussen op preventie behandelingen en parodontale zorg. Om continu maximale kwaliteit te kunnen leveren op het gebied van paro en preventie, werken we volgens het protocol van de NVvP (Nederlandse Vereniging voor Parodontologie).
Als jij je als mondhygiënist optimaal betrokken voelt bij de gezondheid van het parodontium van de patiënten, pas jij dus perfect binnen ons team! Neem een kijkje bij onze mondhygiënist vacatures, of stuur een open sollicitatie.

Behandelteam

Elke Dental Clinics praktijk heeft een eigen behandelteam op het gebied van preventie & parodontale zorg, waarin je als mondhygiënist een grote rol kunt vervullen in de werkwijze van de praktijk. Naast mondhygiënisten zitten er in het team ook collega’s uit alle disciplines uit de praktijk die met preventie & parodontologie te maken hebben. Hierdoor kan iedereen in het team zich richten op hetgeen waar hij/zij in gespecialiseerd is.

Focus op kwaliteit

Ons kwaliteitsteam werkt structureel aan jouw ondersteuning in de kwaliteit van de zorg die jij levert. En dat merk je op de werkvloer! De hygiëne en de veiligheid in de praktijk zijn uitstekend geregeld.
En last but not least… het vakgebied is volop in ontwikkeling. Dankzij geaccrediteerde bij- en nascholing voor al onze medewerkers zorgen we er voor dat we altijd blijven groeien in ons werk.
Door deze continue focus op kwaliteit en optimale ondersteuning kunnen we onze patiënten de beste tandheelkundige zorg bieden.

 


Lees ook de verhalen van onze mondhygiënist-collega’s:

Ervaring van mondhygiëniste Carlijn | Vacature MondhygiënisteMondhygiënist Carlijn

“Ik had vertrouwen in de goede begeleiding die ik zou krijgen van de ervaren mondhygiënist.”

Lees het hele verhaal van Carlijn

Ervaring van Mondhygiënist Brahim | VacatureMondhygiënist Brahim

“Mondhygiënist zijn is veel meer dan alleen het technische aspect van je vak goed beheersen. Het is vooral mensenwerk.”

Lees het hele verhaal van Brahim

 

Nieuwsgierig naar nog meer verhalen van collega’s? Je vindt ze hier! 


Op zoek naar de perfecte mondhygiënist vacature?

Wij maken graag kennis met jou om de mogelijkheden te bespreken. Bekijk onze openstaande vacatures.