Mondhygiënist vacatures

Mondhygiënist vacaturestandarts vacatureWij geloven in de kracht van ons teamconcept, waardoor iedere tandheelkundige professional zich kan richten op zijn eigen expertise. Voor onze mondhygiënisten betekent dit dat zij zich primair kunnen focussen op de parodontale zorg. Om continu maximale kwaliteit te kunnen leveren op het gebied van paro en preventie, werken we volgens het protocol van de NVvP (Nederlandse Vereniging voor Parodontologie).
Als jij je als mondhygiënist optimaal betrokken voelt bij de gezondheid van het parodontium van de patiënten, pas jij dus perfect binnen ons team! Neem een kijkje bij onze mondhygiënist vacatures, of stuur een open sollicitatie.

mondhygiënist vacaturesCollega aan het woord: ‘Het werk bij Dental Clinics is uitdagend en je blijft up-to-date.’

Jamila Karim, 37 jaar, houdt van afwisseling. Daarom werkt ze parttime bij twee verschillende praktijken, waaronder Dental Clinics Bilthoven. Een combinatie waarmee ze zeer tevreden is. Meer. 

Laatste mondhygiënist vacatures


Bekijk alle mondhygiënist vacatures →

Paro-team

Elke Dental Clinics praktijk heeft een eigen paro-team, waarin je als mondhygiënist een grote rol kunt vervullen in de werkwijze van de praktijk. Naast mondhygiënisten zitten er in het team ook collega’s uit alle disciplines uit de praktijk die met preventie & parodontologie te maken hebben. Hierdoor kan iedereen in het team zich richten op hetgeen waar hij/zij in gespecialiseerd is.

Collega aan het woord: ‘Je bent echt alleen bezig met mondhygiënist zijn.’

Merlijn de Jong, 24 jaar, ging tijdens haar opleiding als assistent aan de slag bij Dental Clinics Zwolle om alvast ervaring in een tandartspraktijk op te doen. Tegenwoordig werkt ze hier als mondhygiënist. Meer.

Focus op kwaliteit

Ons kwaliteitsteam werkt structureel aan jouw ondersteuning in de kwaliteit van de zorg die jij levert. En dat merk je op de werkvloer! De hygiëne en de veiligheid in de praktijk zijn uitstekend geregeld.
En last but not least… het vakgebied is volop in ontwikkeling. Dankzij geaccrediteerde bij- en nascholing voor al onze medewerkers zorgen we er voor dat we altijd blijven groeien in ons werk.
Door deze continue focus op kwaliteit en optimale ondersteuning kunnen we onze patiënten de beste tandheelkundige zorg bieden.

Werken als mondhygiënist voor Dental Clinics betekent voor mij ontwikkeling in een veilig omgeving. Ik werk samen met een team, dat bijna alle disciplines binnen de tandheelkunde kent en nauw samenwerkt om de beste zorg te bieden.

Carolina Marcial, Mondhygiëniste bij Dental Clinics Rotterdam-Zuiderterras

Opzoek naar de perfecte mondhygiënist vacature?

Wij maken graag kennis met jou om de mogelijkheden te bespreken. Bekijk onze openstaande vacatures.