Kwaliteit

samen leggen we de last steeds hoger - kwaliteitAandacht voor kwaliteit staat bij ons altijd op de eerste plaats. We willen voldoen aan de thema’s die door de inspectie worden getoetst, maar gaan daarbij verder, want we vinden dat iedereen recht heeft op de allerbeste kwaliteit en zorg. We streven hierbij niet alleen naar de beste kwaliteit voor onze patiënten, maar ook voor onze teamleden. We geloven dat we door samenwerking met onze teams meer complete en hoogwaardige tandheelkunde kunnen bieden. Om dit te bereiken delen we kennis en kunde in een veilige, plezierige en inspirerende (werk)omgeving. Hierdoor leggen we samen de lat steeds hoger en kunnen we ons samen blijven ontwikkelen.

Dental Clinics Congres - kwaliteitDental Clinics Congres

Vanuit deze gedachte organiseren we jaarlijks ons Dental Clinics Congres. Dit congres is speciaal bedoeld voor alle tandartsen, mondhygiënisten en orthodontisten die bij Dental Clinics werken. Tijdens het congres belichten diverse sprekers uiteenlopende thema’s binnen de tandheelkunde, zoals parodontitis, endodontologie, implantologie en kindertandheelkunde. Niet alleen tandheelkundige zorg komt aan bod, maar ook andere zaken waar je als behandelaar mee te maken krijgt. Want optimale zorg vraagt om meer dan alleen goede tandheelkunde.

kwaliteit - samen leggen we de last hoger Dental ClinicsGoed georganiseerde samenwerking

We werken nauw samen aan zaken die veiligheid en de kwaliteit van de zorg bepalen. De teams worden centraal volledig ondersteund op de gebieden van tandheelkundige zorg, organisatie, infectiepreventie en radiologie. Hierdoor kunnen zij zich concentreren op de zorg voor de patiënten. De huidige eisen worden steeds hoger en samen kunnen we continu investeren in de organisatie, apparatuur, technieken, protocollair werken, (bij)scholing, communicatie en innovatie. Door deze goed georganiseerde samenwerking kunnen we zowel patiënten als onze teamleden de beste kwaliteit bieden.

Wil jij samen met ons de lat hoger leggen? Bekijk hier onze vacatures!