Studenten bij Dental Clinics

Nog volop in de studie of al bijna klaar? Wij hebben vast en zeker de job die bij jou past! Afhankelijk van je studiejaar en jouw wensen zoeken we naar passende functie. Je kan:

Maar hoe je ook start, je krijgt bij ons alle ruimte om te leren. Er staat een leuk team met veel werkervaring voor je klaar om je te ondersteunen waar nodig. Moeilijke casussen kun je bespreken met ervaren collega’s en je krijgt de tijd en de gelegenheid om vaardigheid en vertrouwen op te bouwen. En omdat je je niet druk hoeft te maken om administratieve werkzaamheden kun je je helemaal focussen op de patiëntbehandeling. Een betere start kan je je eigenlijk niet wensen.

bijbaan sterilisatie-assistent tandartspraktijk | Tandheelkunde student vacature | Tandartsassistent student vacatureBekijk hier onze openstaande vacatures, of stuur een open sollicitatie.

Vrijblijvend meelopen

Wil je met eigen ogen zien hoe het er in de praktijk echt aan toe gaat of ben je gewoon benieuwd hoe het is om bij Dental Clinics te werken? Laat je gegevens achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Indien je vrijblijvend mee wilt lopen, zoeken wij een geschikt moment en een praktijk die jou aanspreekt.

Vragen?

Neem geheel vrijblijvend contact op met onze recruiters, zij vertellen je graag meer.