Tandarts vacatures

Tandars Vacaturestandarts vacaturePassie voor het vak, een patiëntgerichte instelling en streven naar kwaliteit. Deze eigenschappen zien wij graag terug bij onze collega-tandartsen.
Herken jij jezelf hierin? Wil je jezelf graag blijven ontwikkelen binnen een gezellig team? En gaat je voorkeur uit naar een moderne werkomgeving waarin alles op orde is en de meest nieuwe behandelmethodes en apparatuur voor je klaar liggen? Dan maken we graag kennis met jou! Bekijk onze tandarts vacatures of neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Collega aan het woord: ‘Ik kan hier op mijn eigen manier werken.’

Mohammad Hassan werkte tijdens en na zijn studie aan het ACTA in Amsterdam voor een aantal tandartspraktijken in Den Haag, waaronder een (verwijs)praktijk voor angstige en gehandicapte kinderen. Inmiddels werkt hij als tandarts bij Dental Clinics Nootdorp, waar hij zich richt op kindertandheelkunde en patiënten met angst.

Als tandarts bij Dental Clinics:

  • Houd je je bezig met de tandheelkunde in de breedste zin en ben je hoofdbehandelaar van je eigen patiëntenbestand;
  • Is het Periodiek Mondonderzoek de basis van je aanpak en word je hier continu in bijgestaan door het ondersteunend team van de praktijk;
  • Hoef je je niet druk te maken om wet- en regelgeving en andere zaken die niet tot jouw kerninteresses behoren, deze zaken zijn bij ons goed op orde;
  • Heb je volop de ruimte om je te specialiseren en te groeien in je vak dankzij (externe) opleidingen en kennisuitwisseling met collega’s;
  • Ben je vrij om te werken met je eigen materialen en werk je in een veilige en moderne omgeving, welke is ingericht met de nieuwste apparatuur;
  • Kun je erop rekenen dat er altijd wordt voldaan aan de hoogste hygiëne-eisen en werk je in een veilige omgeving.

Periodiek Mondonderzoek

Het Periodiek Mondonderzoek is bij ons volledig geïmplementeerd middels een praktisch trainingsprogramma en ondersteunende materialen. In 10 stappen voer je onder andere de medische anamnese, intra-oraal onderzoek, röntgenonderzoek en aanvullend onderzoek uit zoals DPSI-meting. Het volledige team is hierin zorgvuldig getraind en geeft jou ondersteuning op diverse vlakken. Dankzij deze manier van werken krijgt de patiënt de beste tandheelkundige zorg. We leveren geen half werk, maar gaan samen voor optimale kwaliteit.

Tandarts VacaturesKwaliteit, kwaliteit, kwaliteit

Om onze kwaliteit zichtbaar, transparant en meetbaar te maken, maken we gebruik van ons vooruitstrevend kwaliteitssysteem, onderverdeeld in vier kwaliteitsthema’s: Infectiepreventie, Tandheelkundige Zorg, Radiologie en Organisatie. Deze zaken zijn leidend voor alle tandartspraktijken in Nederland. Als je kiest voor Dental Clinics dan kan je er vanuit gaan dat dit voor jou uitstekend op orde is.

Teamsamenwerking geeft ruimte voor specialisatie

Nauwe samenwerking zorgt ervoor dat we elkaar stimuleren om te blijven groeien in het vak. Hierdoor komt er ruimte vrij waardoor je je specialisme tot in de puntjes kunt verfijnen.

Moderne en lichte behandelkamersEen werkomgeving die bij je past

Spreekt ons teamconcept je aan? Kom dan vooral eens langs voor een nadere kennismaking. Het is daarnaast geen enkel probleem om vrijblijvend een dagdeel mee te lopen met een tandarts in één van onze praktijken. Je kiest immers niet zomaar voor een praktijk. Door zelf de werkwijze te ervaren en de sfeer in het team te proeven, leer je ons pas echt kennen.

Opzoek naar de perfecte tandarts vacature?

Wij maken graag kennis met jou om de mogelijkheden te bespreken. Bekijk onze openstaande vacatures.