Word jij onze nieuwe collega bij Dental Clinics Gouda Greenline?

Dental Clinics Gouda Greenline is een moderne tandsartsgroepspraktijk dichtbij het centrum van Gouda. Binnen onze professionele praktijk staat persoonlijke aandacht centraal, zowel voor onze patiënten als collega’s.

Je krijgt bij ons de ruimte om te doen waar je gelukkig van wordt, zodat je met plezier naar de praktijk komt en met een lach weer naar huis gaat. Iets voor jou? Wij zoeken twee enthousiaste nieuwe collega’s die willen zorgen voor een stralende lach voor onze patiënten!

Tandartsassistent - Gouda

Introductie

Weet jij hoe je mensen een welkom en veilig gevoel geeft, zowel voor als tijdens de behandeling? En wil jij graag de beste mondzorg leveren aan onze patiënten? Dan is de rol van tandartsassistent bij Dental Clinics Gouda Greenline iets voor jou! De functie is voor minimaal 3 dagen. 

Als tandartsassistent ben je de rechterhand van de tandarts en het aanspreekpunt voor onze patiënten. Je hebt verschillende verantwoordelijkheden, zoals het klaarleggen en aanleveren van de benodigde instrumenten. Daarbij werk je nauw samen met de rest van je team om te zorgen dat het tandheelkundige proces soepel verloopt. 

Receptiemedewerker - Gouda

Introductie

Bij Dental Clinics Gouda Greenline zijn we op zoek naar een receptiemedewerker voor  4 dagen in de week!