Purmerend

Mondhygiënist – Purmerend

Introductie Voor onze moderne praktijk Dental Clinics Purmerend locatie De Gors zijn wij op zoek naar een Mondhygiënist voor 2 a 3 dagen in de week.

Tandartsassistent – Purmerend

Introductie Ben jij een tandartsassistent en op zoek naar een baan voor 3 dagen in de week in Purmerend locatie De Gors? Wij willen ons team graag uitbreiden en hebben je veel moois te bieden!

Paro preventie-assistent – Purmerend

Introductie Ben jij een paro preventie-assistent en op zoek naar een baan voor 3 dagen per week in Purmerend locatie Weidevenne? Wij willen ons team graag uitbreiden en hebben je veel moois te bieden!

Tandartsassistent – Purmerend

Introductie Ben jij een tandartsassistent en op zoek naar een baan voor 4 dagen per week in Purmerend locatie Weidevenne? Wij willen ons team graag uitbreiden en hebben je veel moois te bieden!

Receptiemedewerker – Purmerend

Introductie Ben jij een receptiemedewerker en op zoek naar een baan in Purmerend locatie De Gors? Wij willen ons team graag uitbreiden en hebben je veel moois te bieden!

preventie-assistent – Purmerend

Introductie Ben jij een preventie-assistent en op zoek naar een baan met veel afwisseling voor 3 dagen per week in Purmerend locatie Weidevenne? Wij willen ons team graag uitbreiden!