Utrecht

Preventie-assistent – Utrecht

Introductie Bij Dental Clinics Utrecht locatie Oudenoord zijn we op zoek naar een preventie-assistent die ons gezellige team komt versterken voor 2 dagen per week. Dagen zijn in overleg!

Tandartsassistent – Utrecht

Introductie Bij Dental Clinics Utrecht locatie Oudenoord zijn we op zoek naar een tandartsassistent voor 2 a 3 dagen in de week!

Paro preventie assistent – Utrecht

Introductie Bij Dental Clinics Utrecht locatie Maliebaan zijn we op zoek naar een paro preventie-assistent voor 1 a 2 dagen in de week! Voorkeur naar de donderdag, vrijdag en/of zaterdag. 

Mondhygienist – Utrecht

Introductie Wij zijn voor onze gezellige praktijk in Utrecht locatie Oudenoord op zoek naar een enthousiaste en ervaren mondhygiënist. Wij hebben plaats voor 2 á 3 dagen in de week.

Tandartsassistent – Utrecht

Introductie Ben jij een tandartsassistent en op zoek naar een baan voor op oproepbasis in Utrecht locatie Maliebaan? Wij willen ons team graag uitbreiden en hebben je veel moois te bieden!

Paro preventie assistent – Utrecht

Introductie Bij Dental Clinics Utrecht locatie Oudenoord zijn we op zoek naar een paro preventie assistent. Dagen en uren zijn in overleg (ook zaterdag is mogelijk).