KIES:

Praktijkmanager – Monster

Introductie Voor onze praktijk in Monster zoeken wij een enthousiaste en daadkrachtige Praktijkmanager voor 4 tpt 5 dagen per week. 

Tandarts – Haarlem

Introductie Voor onze praktijk in Haarlem zijn we op zoek naar een tandarts voor 2 dagen per week, namelijk op maandag en donderdag!

Tandarts-directeur – Voorthuizen

Introductie Wij zoeken voor onze praktijk in Voorthuizen (nabij Amersfoort) een enthousiaste tandarts-directeur die ons team komt versterken, voor 3 dagen per week. In deze rol behandel je zelfstandig jouw patiënten maar draag je ook de eindverantwoordelijkheid voor de tandheelkundige zorg in de praktijk.

Mondhygienist – Leeuwarden

Introductie Dental Clinics Leeuwarden locatie Aldlân is op zoek een mondhygiënist! We hebben ruimte voor 2 a 3 dagen in de week, en de dagen zijn in overleg.

Receptiemedewerker – Oss

Introductie Ben jij een receptiemedewerker en op zoek naar een baan voor 4 dagen per week in Oss? Wij willen ons team graag uitbreiden en hebben je veel moois te bieden!

Tandartsassistent – Alkmaar

Introductie Ben jij een tandartsassistent en op zoek naar een baan voor 4 a 5 dagen in de week in Alkmaar? Wij willen ons team graag uitbreiden en hebben je veel moois te bieden! 

Officemanager – Hedel-Kerkdriel

Introductie Bij Dental Clinics Hedel-Kerkdriel zijn we ter ondersteuning van de praktijkmanager op zoek naar een officemanager voor 3 a 4 dagen per week! Je zal dan op beide locaties, Hedel en Kerkdriel, komen te werken.

Receptiemedewerker – Den Haag

Introductie Bij Dental Clinics Den Haag zijn we per direct op zoek naar een receptiemedewerker voor 3 dagen in de week! 

Mondhygiënist (waarnemer) – Houten

Introductie Voor Dental Clinics Houten zijn wij per op zoek naar een waarnemend mondhygiënist voor 2 dagen in de week, op de maandag en dinsdag. Dit is ter vervanging tijdens een zwangerschapsverlof. 

Paro preventie-assistent – Houten

Introductie Ben jij een paro preventie-assistent en op zoek naar een baan voor 3 dagen per week in Houten? Wij willen ons team graag uitbreiden en hebben je veel moois te bieden!