Uitbreiding

Tandarts – Delft

Introductie Voor onze moderne en professionele praktijk in Delft zijn we op zoek naar een tandarts voor 2 dagen in de week.

Endo Assistent – Almere

Introductie Bij Dental Clinics Almere locatie Doddegrasweg zijn we op zoek naar een Endo-assistent voor 3 a 4 dagen in de week!

Mondhygiënist – Hedel-Kerkdriel

Introductie Voor Dental Clinics Hedel & Kerkdriel zijn wij op zoek naar een mondhygiënist voor 2 dagen per week. Je hebt de mogelijkheid dan op beide locaties, Hedel en Kerkdriel, te werken.

Mondhygiënist – Zeist

Introductie Dental Clinics Zeist is op zoek een mondhygiënist! We hebben ruimte voor 2 dagen in de week.

Mondhygiënist – Veenendaal

Introductie Dental Clinics Veenendaal locatie Scheepjeshof zoekt een mondhygiënist! We hebben ruimte voor 2 dagen in de week.

Preventie-assistent – Utrecht

Introductie Bij Dental Clinics Utrecht locatie Oudenoord zijn we op zoek naar een preventie-assistent die ons gezellige team komt versterken voor 2 dagen per week. Dagen zijn in overleg!

Mondhygiënist – Apeldoorn

Introductie Dental Clinics te Apeldoorn heeft plek voor een mondhygiënist! We hebben ruimte voor 2 a 4 dagen in de week.

Receptiemedewerker – Houten

Introductie Ben jij een receptiemedewerker en op zoek naar een baan voor 2 dagen per week in Houten? Wij willen ons team graag uitbreiden en hebben je veel moois te bieden!

Mondhygiënist – Joure

Introductie Dental Clinics Joure heeft ter uitbreiding ruimte voor een mondhygiënist voor 2 dagen om het team te versterken. Wil jij werken in een leuke en dynamische groepspraktijk? Dan ben jij de mondhygiënist die wij zoeken!