Zij-instromer tandartsassistent – Amsterdam

Weet jij hoe je mensen een welkom en veilig gevoel geeft, zowel voor als tijdens de behandeling? En wil jij graag de beste mondzorg leveren aan onze patiënten? Dan is de rol van tandartsassistent bij Dental Clinics Reguliersgracht Amsterdam iets voor jou!

Als tandartsassistent ben je de rechterhand van de tandarts en het aanspreekpunt voor onze patiënten. Je hebt verschillende verantwoordelijkheden, zoals het klaarleggen en aanleveren van de benodigde instrumenten. Daarbij werk je nauw samen met de rest van je team om te zorgen dat het tandheelkundige proces soepel verloopt. 

Lijkt het jou leuk om een carrière switch te maken in dit prachtige vak, dan kun je je bij mij aanmelden voor ons zij-instroom traject. 

Wij bieden jou een opleiding tot tandartsassistent aan van een jaar terwijl je meteen al lerend werkt in onze praktijk!
Ben jij enthousiast geworden en beschikbaar voor in ieder geval 3/4 dagen per week inclusief de vrijdag, dan zie ik graag jouw reactie tegemoet!

Functie

Als tandartsassistent ben je de rechterhand van de tandarts en het aanspreekpunt voor onze patiënten. Je weet precies hoe je mensen een welkom en veilig gevoel geeft, zowel voor als tijdens de behandeling. Je hebt verschillende verantwoordelijkheden, zoals het klaarleggen en aanleveren van de benodigde instrumenten.

Als zij-instromer volg je een opleiding bij een geaccrediteerde opleider. Deze opleiding wordt volledig door ons vergoed en afgesloten met een diploma. Vanaf dag één draai je ook mee in de praktijk, zo kun je de theorie meteen in de praktijk brengen en stomen we je klaar tot tandartsassistent. 

Het is geen probleem dat je nog geen ervaring hebt. Wel vragen we het volgende van je:

  • Je bent gestructureerd en georganiseerd.
  • Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal.
  • Je hebt enige vaardigheid met computers.
  • Je bent representatief en hebt goede sociale vaardigheden.
  • Je bent minimaal 3 dagen per week beschikbaar.

Aanbod

We hechten veel waarde aan een goede samenwerking en een open en veilige werksfeer. Deze positieve werkomgeving helpt ons de beste zorg te bieden aan onze patiënten. Een tevreden patiënt én collega, dat is ons doel!

Als tandartsassistent zij-instromer maak je deel uit van een hecht en gezellig team, waarbinnen iedereen zijn eigen rol heeft. Vanaf dag één draai je mee in de praktijk. Hiervoor ontvang je een salaris tussen de €2201 en €2820 bruto per maand o.b.v. 38 uur per week.

Organisatie

Wij zijn een jonge en vooruitstrevende organisatie van samenwerkende tandartsengroepspraktijken in heel Nederland. We lopen voorop op het gebied van tandheelkundige zorg en kwaliteit. Om dit te bereiken delen we kennis en kunde in een plezierige, veilige en inspirerende werkomgeving en werken we met alle tandheelkundige specialismen samen aan een schone en gezonde mond. Met als gewenst eindresultaat een onbezorgde en stralende lach voor onze patiënten. Kortom, een inspirerende en professionele werkomgeving.

Sollicitatie

Enthousiast? Solliciteer dan direct via de onderstaande button. Wil je meer weten? Neem dan contact op met praktijkmanager Simone van Cooten via +316 45 71 85 02.

Deel deze vacature: