Zij-instromer tandartsassistent – Zandvoort

Wil jij werken als tandartsassistent maar heb je geen tandheelkundige opleiding of ervaring? Dental Clinics biedt jou de mogelijkheid om via een opleidingstraject als tandartsassistent aan de slag te gaan bij Dental Clinics Zandvoort.

In ons enthousiaste team hebben wij een leer- en werkplek voor een zij-instromer die de uitdaging wil aangaan om tandartsassistent te worden. Ons team bestaat uit tandartsen, mondhygiënisten, preventie-assistenten en tandartsassistenten. Dental Clinics Zandvoort is gevestigd aan de duinen, je kunt parkeren op ons eigen terrein. Denk je, WAUW,  dit is iets voor mij, neem dan snel contact op voor de mogelijkheden!

 

Functie

Als tandartsassistent ben je de rechterhand van de tandarts en het aanspreekpunt voor onze patiënten. Je weet precies hoe je mensen een welkom en veilig gevoel geeft, zowel voor als tijdens de behandeling. Je hebt verschillende verantwoordelijkheden, zoals het klaarleggen en aanleveren van de benodigde instrumenten.

Als zij-instromer volg je vanaf september 2024 een branche erkende opleiding tandartsassistent. Deze opleiding wordt volledig door ons vergoed en afgesloten met een diploma. Vanaf dag één draai je ook mee in de praktijk, zo kun je de theorie meteen in de praktijk brengen en stomen we je klaar tot tandartsassistent. 

Het is geen probleem dat je nog geen ervaring hebt. Wel vragen we het volgende van je:
• Je bent gestructureerd en georganiseerd.
• Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal.
• Je hebt enige vaardigheid met computers.
• Je bent representatief en hebt goede sociale vaardigheden.
• Je bent minimaal 3 dagen per week beschikbaar.

Aanbod

We hechten veel waarde aan een goede samenwerking en een open en veilige werksfeer. Deze positieve werkomgeving helpt ons de beste zorg te bieden aan onze patiënten. Een tevreden patiënt én collega, dat is ons doel!

Als tandartsassistent zij-instromer maak je deel uit van een hecht en gezellig team, waarbinnen iedereen zijn eigen rol heeft. Voor het meedraaien in de praktijk ontvang je een salaris tussen de €2201,- en €2820,- bruto per maand o.b.v. 38 uur per week.

Organisatie

Als tandartsassistent ben je de rechterhand van de tandarts en het aanspreekpunt voor onze patiënten. Je hebt verschillende verantwoordelijkheden, zoals het klaarleggen en aanleveren van de benodigde instrumenten. Daarbij werk je nauw samen met de rest van je team om te zorgen dat het tandheelkundige proces soepel verloopt.

Wij zijn een jonge en vooruitstrevende organisatie van samenwerkende tandartsengroepspraktijken in heel Nederland. We lopen voorop op het gebied van tandheelkundige zorg en kwaliteit. Om dit te bereiken delen we kennis en kunde in een plezierige, veilige en inspirerende werkomgeving en werken we met alle tandheelkundige specialismen samen aan een schone en gezonde mond. Met als gewenst eindresultaat een onbezorgde en stralende lach voor onze patiënten. Kortom, een inspirerende en professionele werkomgeving.

 

Sollicitatie

Enthousiast? Solliciteer dan direct via de onderstaande button. Wil je meer weten? Neem dan contact op met praktijkmanager Corrie Bonset via 023-571 8989.

 

 

Deel deze vacature: