Zij-instromer tandartsassistent – Zoetermeer

Wil jij werken als tandartsassistent maar heb je geen tandheelkundige opleiding of ervaring? Dental Clinics biedt jou de mogelijkheid om via een opleidingstraject als tandartsassistent aan de slag te gaan in bij Dental Clinics Zoetermeer Nabij.

Functie

Als tandartsassistent ben je de rechterhand van de tandarts en het aanspreekpunt voor onze patiënten. Je weet precies hoe je mensen een welkom en veilig gevoel geeft, zowel voor als tijdens de behandeling. Je hebt verschillende verantwoordelijkheden, zoals het klaarleggen en aanleveren van de benodigde instrumenten.

Als zij-instromer volg je een opleiding bij een geaccrediteerde opleider. Deze opleiding wordt volledig door ons vergoed en afgesloten met een diploma. Vanaf dag één draai je ook mee in de praktijk, zo kun je de theorie meteen in de praktijk brengen en stomen we je klaar tot tandartsassistent. 

Het is geen probleem dat je nog geen ervaring hebt. Wel vragen we het volgende van je:

  • Je bent gestructureerd en georganiseerd.
  • Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal.
  • Je hebt enige vaardigheid met computers.
  • Je bent representatief en hebt goede sociale vaardigheden.
  • Je bent minimaal 3 dagen per week beschikbaar.

Aanbod

We hechten veel waarde aan een goede samenwerking en een open en veilige werksfeer. Deze positieve werkomgeving helpt ons de beste zorg te bieden aan onze patiënten. Een tevreden patiënt én collega, dat is ons doel!

Als tandartsassistent zij-instromer maak je deel uit van een hecht en gezellig team, waarbinnen iedereen zijn eigen rol heeft. Vanaf dag één draai je mee in de praktijk. Hiervoor ontvang je een salaris tussen de €2201 en €2820 bruto per maand o.b.v. 38 uur per week.

Organisatie

Dental Clinics is een vooruitstrevende organisatie van samenwerkende tandartsengroepspraktijken door heel Nederland. We bieden complete mondzorg. Alle tandheelkundige disciplines werken bij ons samen in gelijkwaardige, professionele teams. We gaan voor de beste zorg voor patiënten: niet alleen technisch de beste behandeling, maar ook de fijnste ervaring. We vinden het heel belangrijk dat iedere patiënt zich goed voelt – van binnenkomst tot vertrek met een onbezorgde en stralende lach.

Sollicitatie

Enthousiast? Solliciteer dan direct via de onderstaande button. Wil je meer weten of heb je vragen over het zij-instromerstraject? Neem dan contact op met Leontien van der Torn via 079 331 2656.

Deel deze vacature: