Werken bij Dental Clinics

Werken bij Dental ClinicsOm iedere keer met plezier naar je werk te kunnen gaan, is het belangrijk dat je werkomgeving goed bij je past. Dit geldt niet alleen voor de werkwijzes maar zeker ook voor de sfeer, de omgeving en bovenal de collega’s. Je kiest niet zomaar voor een praktijk of een nieuwe baan.
We zijn open, toegankelijk en zeer service verlenend. Niet voor niets is ons motto Lachen is Leven. Daarbij vinden we het belangrijk dat patiënten een prettige ervaring hebben en dat zij zeker zijn van de kwaliteitszorg die ze verdienen.
Regelmatig zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s die hier hetzelfde over denken. Wij hebben uitdagende tandarts vacatures, maar ook voor mondhygiënisten, (paro)preventie-assistenten en ondersteunende collega’s bieden we een ruim aanbod.

Ben je nieuwsgierig geworden? Dat zijn wij ook naar jou! Bekijk hier onze openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie.

Een professionele en prettige werkomgeving

Omdat we ons richten op complete mondzorg, werken alle tandheelkundige disciplines nauw met elkaar samen. Voor patiënten vertaalt dit unieke teamconcept zich in toegankelijkere zorg en een optimale behandeling. En voor jou in meer uitdaging en werkplezier. Mede dankzij de goede werkverdeling en veel collegiaal contact. Werken in een professioneel en gezellig team geeft nu eenmaal een goed gevoel, elke dag weer.

Beste tandartsBlijven groeien in ons vak

Ons vakgebied is volop in ontwikkeling en als tandheelkundige professional ben je nooit uitgeleerd. Dankzij geaccrediteerde bij- en nascholing voor al onze medewerkers zorgen we ervoor dat we altijd blijven groeien in ons werk.

Initiatief van tandartsen voor tandartsen

Het begon in 2007, toen enkele tandartsen ervoor kozen om hun kennis en ervaring te bundelen. Uit eerste hand hebben zij ervaren dat dit direct ten goede kwam aan de kwaliteit van zorg die zij leveren aan de patiënt. Dankzij deze unieke aanpak kan de behandelaar zich focussen op zijn eigen expertise en passie, zonder zich met de dagelijkse randwerkzaamheden bezig te moeten houden. Deze zaken worden uit handen genomen door het ondersteunend team op de praktijk en het ervaren team van het Service Center.

Een werkomgeving die bij je past

Spreekt ons teamconcept je aan? Kom dan vooral eens langs voor een nadere kennismaking. Het is daarnaast geen enkel probleem om vrijblijvend een dagdeel mee te lopen met een tandarts in één van onze praktijken. Je kiest immers niet zomaar voor een praktijk. Door zelf de werkwijze te ervaren en de sfeer in het team te proeven, leer je ons pas echt kennen.

Vacature tandartsen           Tandarts vacatures

Vrijblijvend meelopen of meer weten?

Wij maken graag kennis met jou om de mogelijkheden te bespreken. Bekijk onze openstaande vacatures of neem geheel vrijblijvend contact op met onze recruiters, zij vertellen je graag meer.