Werken bij Dental Clinics

Bij Dental Clinics zorgen we er samen voor dat onze patiënten niet alleen met een goed gevoel naar ons toekomen maar ook tevreden de deur uitgaan. Net zo belangrijk vinden wij het dat jij met plezier naar je werk komt en aan het einde van de dag met een glimlach naar huis gaat. Een tevreden patiënt en collega, dat is ons doel.

Om met plezier naar je werk te kunnen gaan is het belangrijk dat je werkomgeving goed bij je past. Dit geldt niet alleen voor de werkwijzen, maar zeker ook voor de sfeer, de omgeving en bovenal de collega’s.

Bij Dental Clinics word je onderdeel van een open, toegankelijk en gelijkwaardig team. Samen werken we om ons als team steeds te blijven verbeteren, zodat we onze patiënten kunnen verzekeren van de kwaliteitszorg die ze verdienen.

Regelmatig zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s die hier hetzelfde over denken. Wij hebben uitdagende tandarts vacatures, maar ook voor mondhygiënisten, (paro)preventie-assistenten en ondersteunende collega’s bieden we een ruim aanbod aan mogelijkheden.

Ben je nieuwsgierig geworden? Dat zijn wij ook naar jou! Bekijk snel onze openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie.

Wil jij werken in een professionele en prettige werkomgeving?

Bij Dental Clinics richten we ons op complete mondzorg, daarom werken alle tandheelkundige disciplines nauw met elkaar samen. Daarnaast werken we volgens heldere werkwijzen en richtlijnen. Voor patiënten vertaalt dit unieke teamconcept zich in toegankelijkere zorg en een optimale behandeling. Voor jou betekent dit meer uitdaging en werkplezier, mede dankzij de goede ondersteuning, werkverdeling en veel collegiaal contact. Werken in een professioneel en gezellig team geeft nu eenmaal een goed gevoel, elke dag weer.

Blijf groeien in je vak bij Dental Clinics

Ons vakgebied is volop in ontwikkeling en als tandheelkundige professional ben je nooit uitgeleerd. Dankzij geaccrediteerde bij- en nascholing voor al onze medewerkers zorgen we ervoor dat we altijd blijven groeien in ons werk. Dental Clinics biedt verschillende mogelijkheden om je kennis op te frissen. Via online trainingen op onze eigen academy, maar ook door coaching en begeleiding on the job. Zo helpen wij jou om bij te blijven, zodat jij jouw patiënten de beste ervaring kunt bieden.

Ons Service Center biedt ondersteuning zodat jij je kunt focussen op je expertise

Het begon in 2007, toen enkele tandartsen ervoor kozen om hun kennis en ervaring te bundelen. Uit eerste hand hebben zij ervaren dat dit direct ten goede kwam aan de kwaliteit van zorg die zij leveren aan de patiënt. Dankzij deze unieke aanpak kan de behandelaar zich focussen op zijn eigen expertise en passie, zonder zich met de dagelijkse randwerkzaamheden bezig te moeten houden. Deze zaken worden uit handen genomen door het ondersteunend team op de praktijk en het ervaren team van het Service Center.

Een werkomgeving die bij je past

Spreekt ons teamconcept je aan? Kom dan vooral eens langs voor een nadere kennismaking. Het is daarnaast mogelijk om vrijblijvend een dagdeel mee te lopen in één van onze praktijken. Je kiest immers niet zomaar voor een praktijk. Door zelf de werkwijze te ervaren en de sfeer in het team te proeven, leer je ons pas echt kennen.

           

Meteen solliciteren of eerst een keer meelopen?

Wij maken graag kennis met jou om de mogelijkheden te bespreken. Bekijk onze openstaande vacatures en solliciteer vandaag nog! Of neem vrijblijvend contact op met onze recruiters, als je een keer wilt meelopen of andere vragen hebt.