Mondhygiënist

Mondhygiënist vacaturesWij geloven in de kracht van ons teamconcept, waardoor iedere tandheelkundige professional zich kan richten op zijn eigen expertise. Voor onze mondhygiënisten betekent dit dat zij zich primair kunnen focussen op parodontale zorg. Om continu maximale kwaliteit te kunnen leveren op het gebied van paro en preventie, werken we volgens het protocol van de NVvP (Nederlandse Vereniging voor Parodontologie).

Als jij je als optimaal betrokken voelt bij de gezondheid van het parodontium van de patiënten, pas jij dus perfect binnen ons team! Neem een kijkje bij onze mondhygiënist vacatures, of stuur een open sollicitatie.

Bekijk onze vacatures

Wil je liever eerst meer weten over werken bij Dental Clinics? Lees dan verder op deze pagina.

Wat doet een mondhygiënist bij Dental Clinics?

Elke Dental Clinics praktijk heeft een eigen behandelteam op het gebied van preventie & parodontale zorg, waarin je als mondhygiënist een grote rol kunt vervullen in de werkwijze van de praktijk. Je bent als mondhygiënist de drijvende kracht achter de parodontale zorg. Samen met de tandarts ben je verantwoordelijk voor de mondzorg van onze patiënten.

Naast mondhygiënisten zitten er in het behandelteam ook collega’s uit alle disciplines uit de praktijk die met preventie & parodontologie te maken hebben. Hierdoor kan iedereen in het team zich richten op hetgeen waar hij/zij in gespecialiseerd is.

Laatste mondhygiënist vacatures


Bekijk alle mondhygiënist vacatures →

Focus op kwaliteit

Ons kwaliteitsteam werkt structureel aan jouw ondersteuning in de kwaliteit van de zorg die jij levert. En dat merk je op de werkvloer! De hygiëne en de veiligheid in de praktijk zijn uitstekend geregeld.
En last but not least… het vakgebied is volop in ontwikkeling. Dankzij geaccrediteerde bij- en nascholing voor al onze medewerkers zorgen we er voor dat we altijd blijven groeien in ons werk.
Door deze continue focus op kwaliteit en optimale ondersteuning kunnen we onze patiënten de beste tandheelkundige zorg bieden.

 


Lees ook de verhalen van onze collega’s:

Ervaring van mondhygiëniste Carlijn | Vacature MondhygiënisteMondhygiënist Carlijn

“Ik had vertrouwen in de goede begeleiding die ik zou krijgen van de ervaren mondhygiënist.”

Lees het hele verhaal van Carlijn

Ervaring van Mondhygiënist Brahim | VacatureMondhygiënist Brahim

“Mondhygiënist zijn is veel meer dan alleen het technische aspect van je vak goed beheersen. Het is vooral mensenwerk.”

Lees het hele verhaal van Brahim

 

Nieuwsgierig naar nog meer verhalen van collega’s? Je vindt ze hier! 


Wil je een keer vrijblijvend meelopen bij één van onze praktijken?

Spreekt ons teamconcept je aan en ben je benieuwd naar de mogelijkheden bij Dental Clinics? Kom dan vooral eens langs voor een nadere kennismaking. Het is geen enkel probleem om vrijblijvend een dagdeel mee te lopen in één van onze praktijken. Je kiest immers niet zomaar voor een praktijk. Door zelf de werkwijze te ervaren en de sfeer in het team te proeven, leer je ons pas echt kennen.

Op zoek naar de perfecte vacature?

Wij maken graag kennis met jou om de mogelijkheden te bespreken. Bekijk onze openstaande vacatures of neem geheel vrijblijvend contact op met onze recruiters, zij vertellen je graag meer.