Verhalen

Eigen ervaringen en een persoonlijk verhaal zeggen veel meer dan een vacaturetekst. Lees hieronder de verschillende verhalen van onze collega’s, zodat je een goede indruk krijgt hoe jouw werkdag er bij ons uit kan zien. En ontdek zelf of werken bij Dental Clinics ook iets voor jou is.


De ervaring van:

Tandarts-directeur Uwe

”Ik ervaar het uitgebreide en grote netwerk van collega’s als zeer waardevol; het verbreedt je horizon. Ik doe regelmatig nieuwe inzichten op doordat je met elkaar praat en discussieert over wat kwaliteit precies inhoudt.”

Lees het hele verhaal van Uwe

Tandarts-directeur Alain

“We waren hier al best veel bezig met de vigerende richtlijnen. Maar het blijkt onder de vlag van Dental Clinics echt nog beter te kunnen. Dat past bij mijn drang naar perfectie”

Lees het hele verhaal van Alain

De ervaring van Ismaël el YoubariTandarts-directeur Ismaël

“Ik moet zeggen dat Dental Clinics me positief heeft verrast. Met name vanwege de nadruk op kwaliteit en kwaliteitsborging.”

Lees het hele verhaal van Ismaël

Het verhaal van tandarts Parisa Panahi MoghaddamStartende tandarts Parisa

“Als ik nu terugkijk naar de afgelopen maanden vind ik dat de ondersteuning van collega’s en met name de tandarts-directeuren perfect was. Er werd mij vanaf het begin verteld dat de deur altijd open staat.”

Lees het hele verhaal van Parisa

 


7 vragen aan:

Michel van Oosterhout - tandarts Dental Clinics Tilburg AmazoneTandarts-directeur Michel

“De belangrijkste reden om een samenwerking met Dental Clinics aan te gaan was gelegen in het feit dat ik in de oude situatie steeds meer praktijkmanager werd waardoor het ‘echte werk’ aan de stoel in de verdrukking kwam.

Lees het hele verhaal van Michel

Startende tandarts Adil

“Ik leer hier veel, zie veel voorbijkomen, ben omringd door fijne mensen en ik zit lekker in mijn vel. Wat wil je als beginnend tandarts nog meer?”

Lees het hele verhaal van Adil

Startende tandarts Jochem

“Ik vind dat we een uniek vak hebben. Ga maar na: je wordt uitgedaagd om na te denken en de kennis die je hebt opgedaan tijdens je studie te koppelen aan de praktijk en je krijgt nog meteen feedback ook.”

Lees het hele verhaal van Jochem

Tandarts-directeur Dental Clinics Best - Tandarts BestTandarts-directeur Eric-Jan

“Alle randzaken zijn me uit handen genomen. Ik hoef me niet meer tot op microniveau te gaan bemoeien met van alles en nog wat. Ik kan me volledig op mijn vak richten.”

Lees het hele verhaal van Eric-Jan

 


De werkdag van:

Tandarts-directeur Dental Clinics Maastricht CentrumTandarts-directeur Lenka

“Het grote voordeel van samenwerken met een andere tandarts-directeur is dat je er nooit alleen voor staat. Je kunt met elkaar sparren, voor elkaar inspringen en vooral: overleggen.”

Lees het hele verhaal van Lenka

 

Mondhygiënist Beesd - Dental Clinics BeesdMondhygiënist Atie

“Wat ik ook leerzaam vind, zijn de visitaties die we bij elkaar doen. Dan kijken we bij collega-mondhygiënisten hoe zij het doen en vice versa. Je geeft feedback, maar je krijgt ook zelf terugkoppeling.”

Lees het hele verhaal van Atie

Preventie- en tandartsassistent Jessie

“Ik werk hier met vijf verschillende tandartsen en dat vind ik erg prettig. Na een tijdje weet je wat iedereen nodig heeft en heb je aan een half woord al genoeg om efficiënt samen te werken.”

Lees het hele verhaal van Jessie

tandartsassistent Dental Clinics - Dental Clinics RidderkerkParo preventie- en tandartsassistent Wendy

“De afwisseling tussen de twee functies en het omgaan met de patiënten vind ik heel leuk. Soms ben je voor een patiënt ook meer dan alleen een behandelaar.”

Lees het hele verhaal van Wendy

Tandartsassistent Dental Clinics Rotterdam BerglustlaanTandartsassistent Karin

“In het algemeen vind ik het fijn dat de collega’s zoveel zorg voor elkaar hebben. Als je benodigdheden mist voor een behandeling, krijg je zoveel medewerking. “

Lees het hele verhaal van Karin

Het verhaal van mondhygiënist Brahim - werken bij Dental ClinicsMondhygiënist Brahim

“Mondhygiënist is veel meer dan alleen het technische aspect van je vak goed beheersen. Het is vooral mensenwerk.”

Lees het hele verhaal van Brahim

De start van:

Tandarts Beuningen - Dental Clinics BeuningenTandarts Nikki

“Als net afgestudeerd tandarts heb je een goede basis maar de bevestiging van een ervaren tandarts vind ik zelf heel fijn.”

Lees het hele verhaal van Nikki


Op zoek naar een leuke baan?

Natuurlijk kun je altijd even een blik werpen op onze openstaande vacatures of er een leuke functie voor je tussen zit. En wie weet, word jij straks onze nieuwe collega. Lachen toch?