Verhalen

Eigen ervaringen en een persoonlijk verhaal zeggen veel meer dan een vacaturetekst. Lees hieronder de verschillende verhalen van onze collega’s, zodat je een goede indruk krijgt hoe jouw werkdag er bij ons uit kan zien. En ontdek zelf of werken bij Dental Clinics ook iets voor jou is.


De ervaring van:

Het verhaal van tandarts Irene BlotenburgStartende tandarts Irene

“Er is ook tijd en ruimte om tijdens behandelingen mee te kijken en ervan te leren. Zo vergroot ik mijn kennis en kunde”

Lees het hele verhaal van Irene

 

Tandarts-directeur Alain

“We waren hier al best veel bezig met de vigerende richtlijnen. Maar het blijkt onder de vlag van Dental Clinics echt nog beter te kunnen. Dat past bij mijn drang naar perfectie”

Lees het hele verhaal van Alain

De ervaring van MohammadTandarts Mohammed

“Kwaliteit is hier van het grootste belang. Iedereen werkt volgens bewezen procedures die zijn gebaseerd op richtlijnen van de beroepsverenigingen en wetenschappelijke verenigingen in de mondzorg”

Lees het hele verhaal van Mohammed

De ervaring van Merlijn de Jong

Mondhygiënist Merlijn

“Je bent echt alleen bezig met mondhygiënist zijn en niet met instrumenten slijpen, sterilisatie, administratie en dat soort zaken. Dat wordt allemaal voor je gedaan”

Lees het hele verhaal van Merlijn

De ervaring van mondhygienist JamilaMondhygiënist Jamila

“Je doet het werk waarvoor je gestudeerd hebt, op een hoog niveau. Het is uitdagend en je blijft up-to-date. Je gebruikt de modernste apparatuur en je werkt samen met heel veel leuke collega’s.”

Lees het hele verhaal van Jamila

De ervaring van Ismaël el YoubariTandarts-directeur Ismaël

“Ik moet zeggen dat Dental Clinics me positief heeft verrast. Met name vanwege de nadruk op kwaliteit en kwaliteitsborging.”

Lees het hele verhaal van Ismaël

Startende tandarts FreekStartende tandarts Freek

“Wat ik inmiddels heb geleerd, is dat je altijd relaxed moet blijven. Je moet geen handelingen uitvoeren waar je niet achter staat en zo voorspelbaar mogelijk werken”

Lees het hele verhaal van Freek


7 vragen aan:

De ervaring van Farhad RasuliMondhygiënist Farhad

“We hebben regelmatig overleg en bespreken casussen uit de praktijk. Dat is niet alleen leerzaam, maar vaak ook erg gezellig

Lees het hele verhaal van Farhad

 

De ervaring van Marlies SantingMondhygiënist Marlies

“Ik wilde een praktijk waar de tandarts bij inzit. Waar je kan zeggen: kom eens even kijken, dit gaat toch zo niet. En dat je dan met zijn tweeën à la minute tot de juiste beslissing komt

Lees het hele verhaal van Marlies

Tandarts MikeTandarts Mike

Volgt de opleiding tot tandarts-directeur bij Dental Clinics.
“Je leert ontzettend veel over het reilen en zeilen van een (grote) groepspraktijk. Dat kan alleen maar in je voordeel werken lijkt mij”

Lees het hele verhaal van Mike

De ervaring van Vera HogveenMondhygiënist Vera

“Het belangrijkste was wel de manier van werken, met vooral de duidelijke richtlijnen. Ik vind het fijn om volgens richtlijnen te werken die toepasbaar zijn op (bijna) alle patiënten

Lees het hele verhaal van Vera

Kwaliteitsmanager NicoletteKwaliteitsmanager Nicolette

“Onze dagelijkse ambitie is om iedere praktijk 100% te laten kloppen op de thema’s infectiepreventie, radiologie, zorg en organisatie

Lees het hele verhaal van Nicolette


Op zoek naar een leuke baan?

Natuurlijk kun je altijd even een blik werpen op onze openstaande vacatures of er een leuke functie voor je tussen zit. En wie weet, word jij straks onze nieuwe collega. Lachen toch?