Tandarts

Passie voor het vak, een patiëntgerichte instelling en streven naar kwaliteit

Deze eigenschappen zien wij graag terug bij onze collega-tandartsen. Herken jij jezelf hierin? Wil je jezelf graag blijven ontwikkelen in een gezellig en professioneel team? En gaat je voorkeur uit naar een moderne werkomgeving waarin alles op orde is en de nieuwste behandelmethodes en apparatuur voor je klaar liggen? Dan maken we graag kennis met jou!

Klik op de button hieronder om onze openstaande vacatures te bekijken of lees op deze pagina eerst meer over werken als tandarts bij Dental Clinics.

Bekijk onze vacatures

Bekijk het verhaal van tandarts Reinout Schippers.

“Ik vind dat dat bij zorg hoort, dat mensen zich zelfverzekerd kunnen voelen met een mooie glimlach.” – Tandarts Reinout Schippers, Dental Clinics Amsterdam Reguliersgracht

Laatste tandarts vacatures


Bekijk alle tandarts vacatures →

Wat doet een tandarts bij Dental Clinics?

Bij Dental Clinics ben je als tandarts hoofdbehandelaar van je eigen patiëntenbestand en houd je je bezig met de tandheelkunde in de breedste zin. Je werkt in een moderne en veilige omgeving, ingericht met de nieuwste apparatuur zodat jij de beste zorg kunt bieden. Hoe ziet dit er verder uit?

  • Als tandarts ben je verantwoordelijk voor je eigen patiëntenbestand. Je voert controles uit, stelt diagnoses, maakt behandelplannen voor je patiënten en voert verschillende tandheelkundige behandelingen uit.
  • Het Periodiek Mondonderzoek is de basis van je aanpak. Hierbij voer je regelmatig controles uit om de mondgezondheid van je patiënten te bewaken en eventuele problemen vroegtijdig te signaleren. Je wordt hierin continu bijgestaan door het ondersteunende team van de praktijk.
  • Je hoeft je geen zorgen te maken over wet- en regelgeving. Over zaken die niet tot je kerninteresses behoren hoef je je niet druk te maken. Deze zaken zijn bij ons goed op orde zodat jij je volledig kunt richten op het verlenen van hoogwaardige zorg aan je patiënten.
  • Bij Dental Clincs krijg je volop de ruimte om je te specialiseren en te groeien in je vak. We bieden mogelijkheden voor (externe) opleidingen en stimuleren kennisuitwisseling met collega’s. zo kun je jezelf blijven ontwikkelen en blijf je op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen in de tandheelkunde.
  • Je komt te werken in een veilige en moderne werkomgeving, waar we investeren in kwalitatief hoogstaande apparatuur. Dit stelt jou in staat om op een efficiënte en effectieve manier de beste zorg te bieden aan je patiënten.

Dental Clinics biedt jou een professionele werkomgeving waar tegelijkertijd ook ruimte is voor gezelligheid onderling. We hechten veel waarde aan een goede samenwerking en een open en veilige werksfeer. We geloven dat deze positieve werkomgeving bijdraagt aan het leveren van de beste zorg voor onze patiënten. Een tevreden patiënt én collega, dat is ons doel.

Ben jij een tandarts die graag wil werken in een prettige werkomgeving waar je alle ruimte krijgt om te groeien in je vak? Bekijk dan onze tandartsvacatures en ontdek de mogelijkheden om bij Dental Clinics aan de slag te gaan.


Periodiek Mondonderzoek

Het Periodiek Mondonderzoek is bij ons volledig geïmplementeerd middels een praktisch trainingsprogramma en ondersteunende materialen. In 10 stappen voer je onder andere de medische anamnese, intra-oraal onderzoek, röntgenonderzoek en aanvullend onderzoek uit zoals PPS-meting. Het volledige team is hierin zorgvuldig getraind en geeft jou ondersteuning op diverse vlakken. Dankzij deze manier van werken krijgt de patiënt de beste tandheelkundige zorg. We leveren geen half werk, maar gaan samen voor optimale kwaliteit.

Tandarts VacaturesKwaliteit, kwaliteit, kwaliteit

Om onze kwaliteit zichtbaar, transparant en meetbaar te maken, maken we gebruik van ons vooruitstrevend kwaliteitssysteem, onderverdeeld in vier kwaliteitsthema’s: Infectiepreventie, Tandheelkundige Zorg, Radiologie en Organisatie. Deze zaken zijn leidend voor alle tandartspraktijken in Nederland. Daarnaast kun je erop rekenen dat er altijd wordt voldaan aan de hoogste hygiëne-eisen. Als je kiest voor Dental Clinics dan kan je er vanuit gaan dat dit voor jou uitstekend op orde is.

Teamsamenwerking geeft ruimte voor specialisatie

Bij Dental Clinics richten we ons op complete mondzorg, daarom werken alle tandheelkundige disciplines nauw met elkaar samen. Deze samenwerking zorgt voor meer uitdaging en werkplezier en biedt jou als tandarts de ruimte om te blijven groeien in je vak en je specialisme te verfijnen.

Bekijk onze tandartsvacatures.


Lees ook de verhalen van onze collega’s:

De ervaring van MohammadTandarts Mohammed

“Kwaliteit is hier van het grootste belang. Iedereen werkt volgens bewezen procedures die zijn gebaseerd op richtlijnen van de beroepsverenigingen en wetenschappelijke verenigingen in de mondzorg.”

Lees het hele verhaal van Mohammed

Het verhaal van tandarts Parisa Panahi MoghaddamTandarts Parisa

“Als ik nu terugkijk naar de afgelopen maanden vind ik dat de ondersteuning van collega’s en met name de tandarts-directeuren perfect was. Er werd mij vanaf het begin verteld dat de deur altijd open staat.”

Lees het hele verhaal van Parisa

Nieuwsgierig naar nog meer verhalen van collega’s? Je vindt ze hier! 


 

Moderne en lichte behandelkamers | tandarts vacaturesWil je een keer vrijblijvend meelopen bij één van onze praktijken?

Spreekt ons teamconcept je aan? Kom dan vooral eens langs voor een nadere kennismaking. Het is daarnaast geen enkel probleem om vrijblijvend een dagdeel mee te lopen met een tandarts in één van onze praktijken. Je kiest immers niet zomaar voor een praktijk. Door zelf de werkwijze te ervaren en de sfeer in het team te proeven, leer je ons pas echt kennen.

Op zoek naar de perfecte tandarts vacature?

Wij maken graag kennis met jou om de mogelijkheden te bespreken. Bekijk onze openstaande vacatures of neem geheel vrijblijvend contact op met onze recruiters, zij vertellen je graag meer.