Startende tandarts

startende tandarts vacature

Bij Dental Clinics krijg je als startende tandarts alle ruimte om te groeien en je kennis uit te breiden. Ons enthousiaste en ervaren team staat klaar om je te begeleiden en ondersteunen waar nodig. Je kunt altijd bij je collega’s terecht voor vragen en feedback, bijvoorbeeld over complexe casussen. Regelmatig komen jullie samen voor evaluaties en discussies, wat jouw ontwikkeling als tandarts bevordert.

In het begin ligt de focus voornamelijk op controles (PMO’s) en intakes, waardoor je een goede patiëntenrelatie kunt opbouwen. Dit vormt de basis voor interessante en uitgebreide behandelingen in de toekomst. Door te beginnen met eenvoudigere controles leer je de patiënt goed kennen, waardoor je bij complexere behandelingen en ingrepen het volledige vertrouwen van de patiënt krijgt.

Ben jij een gedreven en enthousiaste starter? Dan horen we graag van jou! Klik op de button hieronder om onze openstaande vacatures te bekijken.

Bekijk onze vacatures

Liever eerst meer te weten komen over werken bij Dental Clinics? Lees dan verder op deze pagina.

Wat doe je als startende tandarts bij Dental Clinics?

Als startende tandarts:

  • Houd je je bezig met de tandheelkunde in de breedste zin van het woord en ben je hoofdbehandelaar van je eigen patiëntenbestand;
  • Is het Periodiek Mondonderzoek de basis van je aanpak en wordt je hier continue in bijgestaan door het ondersteunend team van de praktijk;
  • Hoef je je niet druk te maken om wet- en regelgeving en andere zaken die niet tot jouw kennisinteresses behoren, deze zaken zijn bij ons goed op orde;
  • Heb je volop de ruimte om je te specialiseren en te groeien in je vak dankzij (externe) opleidingen en kennisuitwisseling met collega’s;
  • Werk je in een veilige en moderne omgeving, welke is ingericht met de nieuwste apparatuur;
  • Kan je erop rekenen dat er altijd wordt voldaan aan de hoogste hygiëne-eisen en werk je in een veilige omgeving.

Waarom kiezen voor Dental Clinics?

Goede begeleiding en ondersteuning: Wij geloven in jouw potentieel. Daarom bieden we uitgebreide begeleiding. Ons team van ervaren professionals staat achter je om te tijdens het begin van je carrière te helpen en ondersteunen waar nodig.

Collegiale samenwerking: Bij Dental Clinics werk je in een open en collegiaal team, waarin we open staan voor vragen en feedback. Samen gaan we voor de beste mondzorg voor onze patiënten.

Persoonlijke ontwikkeling: Wil jij graag blijven lerne en ontwikkelen? Dan ben je bij Dental Clinics aan het juiste adres. Als tandarts ben je nooit uitgeleerd. Dankzij geaccrediteerde bij- en nascholing zorgen we ervoor dat jij altijd kunt blijven groeien in je werk.

Ondersteuning vanuit de praktijk en het Service Center: Dankzij de ondersteuning vanuit ons service center kun jij je richten op je eigen expertise, zonder je met dagelijkse randwerkzaamheden bezig te houden. Deze zaken worden uit handen genomen door het ondersteunend team op de praktijk en het ervaren team van het Service Center.

Laatste tandarts vacatures


Bekijk alle tandarts vacatures →

Focus op kwaliteit

Ons team Kwaliteit werkt structureel aan de ondersteuning in de kwaliteit van de zorg die jij levert. En dat merk je op de werkvloer! De hygiëne en de veiligheid in de praktijk zijn uitstekend geregeld. Dankzij geaccrediteerde bij- en nascholing voor al onze medewerkers zorgen we ervoor dat we altijd blijven groeien in ons werk. We vertalen de richtlijnen van de beroepsgroep naar praktische richtlijnen om je mee te ondersteunen. Deze vind je terug op ons intranet. Zo houd jij meer tijd over om je te richten op vakinhoudelijke ontwikkeling.


Nieuwsgierig naar verhalen van collega’s? Je vindt ze hier! 


Vrijblijvend meelopen of meer weten?

Benieuwd of werken bij Dental Clinics wat voor jou is? Kom dan vooral eens langs voor een nadere kennismaking. Het is geen enkel probleem om vrijblijvend een dagdeel mee te lopen met een tandarts in één van onze praktijken. Zo kun je zelf de werkwijze ervaren, de sfeer in het team proeven en ons écht leren kennen. Neem gerust contact op met onze recruiters om een afspraak in te plannen.

Benieuwd naar de mogelijkheden bij Dental Clinics? Bekijk dan onze openstaande vacatures.